detyra

rretho rezultatin

 1.  
  Cila thyes eshte e barabart me 3/4
  A. 6/2 B. 8/4 C. 12/8 D. 6/8 E. 9/12
 2.  
  drejtezat jane normale nese
  A. kan nje pike te perbashket B. priten dhe formojne kend te drejte C. nuk kan pika te perbashketa D. priten dhe formojn kend te drejte E. jane paralele
 3.  
  kur themi per dy numra qe jane te thjeshte
 4.  
  sa numra te thjeshte ka ne dhjeteshen e trete
 5.  
  qka tregon emruesi i thyeses
 6.  
  si zgjerohen thyesat
 7.  
  kur jane thyesat e barabarta
Answer Key
Hide Answer Key

detyra (Answer Key)

rretho rezultatin

 1.  
  Cila thyes eshte e barabart me 3/4
  A. 6/2 B. 8/4 C. 12/8 D. 6/8 E. 9/12
 2.  
  drejtezat jane normale nese
  A. kan nje pike te perbashket B. priten dhe formojne kend te drejte C. nuk kan pika te perbashketa D. priten dhe formojn kend te drejte E. jane paralele
 3.  
  kur themi per dy numra qe jane te thjeshte
  kur plotepjestohen me nji dhe vetveten
 4.  
  sa numra te thjeshte ka ne dhjeteshen e trete
  2
 5.  
  qka tregon emruesi i thyeses
  ne sa pjese eshte ndare teresia
 6.  
  si zgjerohen thyesat
  duke i shumezuar
 7.  
  kur jane thyesat e barabarta
  kur tregojne vlere te njejte

Quick Feedback for Knowledge Mouse

Want to suggest a feature? Report a problem? Suggest a correction? Please let Knowledge Mouse know below: