Quiz 1

Question or Hint Answer or Word
  1. Ce reprezinta gesturile facute in timpul unei liturghii ? Reprezinta limbajul trupului facut in scopul de a comunica cu Dumnezeu; (wrong answers: Reprezinta modul prin care il adoram pe Dumnezeu;, Reprezinta apropierea fata de Dumnezeu;, Reprezinta un obicei pe care il facem de fiecare data;)
  2. Slujirea aproapelui nostru este considerate de multi si …… ? Mantuire; (wrong answers: Bunatate;, Caritate;, Ajutare;)
  3. Numiti 3 nume prin care este indicata cina lui Isus cu noi.
  4. Ce se intampla atunci cand mancam painea franta si bem bem din potir ?
  5. Fumul mirositor al tamaii arata: Un semn al rugaciunii noastre care se ridica catre Dumnezeu; (wrong answers: Un simbol al Duhului Sfant care isi face simtita prezenta in timpul liturgic;, Un ritual de invocare al Duhului Sfant;, O traditie prin care pacatele sunt arse si purtate catre Dumnezeu;)
  6. In ce continent liturghia catolica este la fel ? Asia; (wrong answers: Africa;, Antarctida;, In toate cele 7 continente;)
  7. In greaca veche, cuvantul “Liturgie” inseamna …….. ? Slujirea Domnului; (wrong answers: Servirea aproapelui;, Serviciul public;, Serviciul pentru Dumnezeu;)

Quick Feedback for Knowledge Mouse

Want to suggest a feature? Report a problem? Suggest a correction? Please let Knowledge Mouse know below: